Köpvillkor – OICAN wear
This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp med koden: NYFIKEN10

Köpvillkor

√ Frakt inom Sverige 49kr.

√ Alltid personlig service! Maila: team@oicanwear.com 

√ Spårbara leveranser

√ 14 dagars ångerrätt från orderns mottagande 

√ Leveranstid är normalt ca 2-3 arbetsdagar (med undantag för helger och vissa delar av norra Sverige) 

√ Vi följer alltid rekommendationen från ARN Allmänna Reklamationsnämnden. Produkten ska returneras i originalförpackning. 

√ Moms ingår i alla priser

  

1. Betalsätt

Priser:

Alla köp sker i svenska kronor (SEK). Priser som fastställs på oicanwear.com inkluderar moms. Fraktavgift (49 kr) tillkommer för köp inom Sverige.

Köp:

Ditt köp bekräftas med e-post, När din leverans finns att hämta hos ditt lokala ombud, skickas avisering via sms eller e-post.

Kredit och betalkort:

Vi accepterar Mastercard samt Visa.

Faktura:

Vi samarbetar med Klarna AB som erbjuder fakturabetalning. För att få handla med Klarna faktura måste du uppfylla vissa krav: • Du måste ha fyllt 18 år. • Vara utan betalningsanmärkningar. • Din adress måste vara samma som du är folkbokförd på. • Du får inte ha obetalda krav från Klarna. När du slutför ett köp genomför Klarna en förenklad kreditprövning och kontrollerar att kraven ovan uppfylls.

Genom att placera en beställning på vår webbplats bekräftar du att du är över 18 år eller att du har målsmans tillstånd att göra köp.

2. Leverans och fraktkostnad

Paket levereras med postnord till ett ombud nära dig, så du slipper vara hemma och passa en leverans. När ditt paket är klart för uthämtning får du en avisering via sms eller e-mail. Vi tar ut en fraktkostnad på 49kr.

3. Leveranstid

Vi strävar efter att hantera en mottagen order samma dag eller dagen därpå. Om varan skulle vara slutsåld eller har längre leveranstid än förväntad

informeras du via sms eller e-post. Vi samarbetar med postnord, normal leveranstid är 2-3 dagar med undantag för helger och vissa delar av norra Sverige.

4. Ångerrätt

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd så har du enligt distans- och hemförsäljningsavtalslagen (2005:59) som kund ångerrätt i 14 dagar efter att du tagit emot varan ifrån oss. Varor som återsändes skall vara oanvända och i oskadad originalförpackning. Du som kund står för returfrakten (59kr) vid åberopande av ångerrätt. Vill du som kund utnyttja din ångerrätt skall du kontakta OICANs kundtjänst, se kontaktinformation. Returer skickas väl emballerade tillsammans med namn, ordernummer och anledning till returen. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 300 kr. Denna avgift motsvarar de kostnader som uppkommer för oss att skicka ut paket samt ta emot en retur.

5. Reklamation

Tre års reklamationsrätt gäller enligt Konsumentköplagen. Vid reklamation skall du alltid kontakta OICANs kundtjänst, se kontaktinformation, och uppge beställningsnummer, orsak till reklamationen samt gärna bifoga bilder på skadan. Vid reklamation av defekt vara skall du som kund begära ett RN (returnummer) och fraktetikett. Skicka aldrig varor utan att först avtala med oss, för hanteringen är det viktigt att vi vet att paket är på väg. Glöm inte att emballera produkten väl. I de fall returanledningen är reklamation och fel som ej kan påvisas, utgår en avgift om 300 kr. Försändelser som saknar RN återsänds till avsändaren och fraktkostnaden debiteras. Vid eventuell tvist lovar vi att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

6. Personuppgifter

OICAN är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till oss. När en order läggs hos oss, uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, mejladress och telefonnummer. När du lägger din order godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Personuppgifterna lagras i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund samt för finansiella redovisningskrav. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att kontakta kundtjänst.

7. Transportskada

Vid synliga skador på paket eller emballage är det viktigt att du anmäler detta direkt till ditt utlämningsställe. Kontakta vår kundtjänst. Dolda transportskador anmäls snarast möjligt till vår kundtjänst för hantering av skadan. 

8. Kontakt

Kontakta oss på: E-post: team@oicanwear.com Telefon: 0733-816227

Retur:

Västra storgatan 19C

553 15 Jönköping

Adress:

c/o INKUBATORN I BORÅS AB

BOX 8000

KONTAKTA OSS