Returpolicy – OICAN wear
This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Ny kund? Få 10% rabatt på ditt första köp med koden: NYFIKEN10

Returpolicy

Vi har en returpolicy på 14 dagar, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du har mottagit din vara för att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du mottog den, oanvänd, med etiketter och i sin originalförpackning. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

För att starta en retur kan du kontakta oss på team@oicanwear.com. Om din retur godkänns kommer vi att skicka dig en fraktsedel för retur samt instruktioner om hur och var du ska skicka din paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha begärt en retur kommer inte att godkännas.

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om returen på team@oicanwear.com.

Byten Vi kommer att skicka dig en förbetald returetikett så snart returen har godkänts. Vi kommer att göra en separat beställning för den nya varan.

Återbetalningar Vi kommer att meddela dig när vi har mottagit och inspekterat din retur och låta dig veta om återbetalningen har godkänts eller inte. Om den godkänns kommer du att få en automatisk återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.

KONTAKTA OSS